Capitalcore

Situs web resmi Bukak akun

2/10

3/10

$1

SVGFSA

Fitur

  • simpenan dhisikan Low
  • Bonus kanggo replenishment
  • Scalping

Pros

  • Swap gratis
  • Range instrumen dagang sing apik
  • Kurang nyebar
  • eksekusi cepet
  • Indeks berjangka

Cons

  • Broker ora duwe cacat.

Informasi

Review Perdagangan Forex: Capitalcore - Nyilem jero menyang Broker Luar Negeri

Pambuka

Capitalcore, peserta sing relatif anyar ing industri broker Forex lan opsi binar, wis nggawe gelombang wiwit diwiwiti ing 2024. Kantor pusat ing Saint Vincent lan Grenadines, iku hub kanggo pedagang sing nggoleki pengaruh dhuwur lan panyebaran sing murah, difasilitasi liwat proprietary. platform dagang web. Nanging, status lepas pantai kasebut nyebabake alis tartamtu, utamane babagan aspek regulasi.

Status Regulasi: Keprihatinan Utama

  • Registrasi Legal: Senajan Capitalcore sah diadegak√© ing Saint Vincent lan Grenadines, iku wigati kanggo Wigati sing makaryakke tanpa pengawasan sembarang badan peraturan pemerintah. Kurang regulasi iki bisa dadi gendera abang kanggo klien potensial, amarga tegese proteksi winates yen ana perselisihan utawa masalah finansial karo makelar.

Leverage: Nyurung Watesan

  • Penawaran Leverage Dhuwur: Kanggo pedagang sing cenderung menyang strategi agresif, pengaruh Capitalcore puncak ing 1:1000 sing nggumunake kanggo pasangan mata uang utama. Nalika iki nawakake potensial bathi sing akeh, nanging uga nambah risiko, utamane kanggo pedagang sing ora duwe pengalaman.

Instrumen Dagang: Tas Campuran

  • Portofolio macem-macem: Broker nduweni portofolio sing nyakup luwih saka 30 pasangan mata uang, sawetara indeks saham, lan CFD ing komoditas. Kajaba iku, nyedhiyakake para penggemar opsi binar kanthi opsi ing 6 pasangan mata uang lan emas.
  • Watesan Platform: Nanging, pedagang maju bisa nemokake eksklusivitas Capitalcore WebTrader mbatesi. Nalika pangguna-loropaken kanggo pamula, ora duwe fitur canggih lan alat analitis sing kasedhiya ing platform terkenal kaya MT4 utawa MT5.

Jinis Akun: Katering kanggo Pedagang Beda

  • A Range saka Pilihan: Gumantung saka jumlah simpenan dhisikan, pedagang bisa milih saka papat jinis akun:
    • Klasik: Simpenan minimal $1, pengaruh 1:1000.
    • salaka: Simpenan minimal $500, pengaruh 1:500.
    • emas: Simpenan minimal $2000, pengaruh 1:200.
    • VIP: Simpenan minimal $5000, pengaruh 1:100.
  • Panyebaran sing ora jelas: Salah sawijining kekurangan sing penting yaiku ora ana informasi sing jelas babagan panyebaran, dadi tantangan kanggo mbandhingake Capitalcore karo makelar liyane.

Transaksi Keuangan: Aksesibilitas karo Caveat

  • Simpenan Minimal: Diakses kanggo akeh, simpenan minimal mung $1.
  • Cara Pembayaran: A sawetara saka sudhut cara pembayaran ditampa, kalebu cara tradisional kaya Visa / MasterCard, e-dompet kayata Perfect Money lan PayPal, lan cryptocurrencies kaya Bitcoin lan Ethereum.
  • Komisi gedhe: A titik badhan punika Komisi 5% dhuwur ing transaksi liwat PayPal, kang pedagang menehi saran supaya.
  • Bonus: Broker menehi insentif celengan kanthi bonus 40%.

Pertimbangan lan Kesimpulan Risiko

  • Resiko Offshore: Dadi makelar lepas pantai sing ora diatur, Capitalcore menehi risiko tartamtu. Iki mbutuhake riset lengkap lan ati-ati sadurunge nandur modal.
  • Rekomendasi: Klien potensial disaranake maca review rinci babagan Capitalcore lan takon karo peringkat broker komprehensif Trade Forex kanggo keputusan sing tepat.

Gambar: Capitalcore Sekilas

  • Jeneng Broker: Kapital
  • Taun Yayasan: 2024
  • markas: Saint Vincent lan Grenadines
  • angger-angger: Ora ana
  • Platform dagang: Capitalcore WebTrader
  • Panyebaran EURUSD: 0,6 pwt
  • Akun Demo: Kasedhiya
  • Simpenan Minimal: $1
  • Mata uang dhasar: USD
  • Leverage maksimum: 1:1000
  • Aset Dagang: Pasangan mata uang, indeks, logam
  • Metode simpenan: Visa/MasterCard, Dhuwit Sampurna, PayPal, Bitcoin, Ethereum
  • Fee Penarikan: Nggih
  • Scalping lan Dagang Otomatis: Didhukung
  • Mobile lan Web Trading: Kasedhiya
  • Bonus simpenan: Ditawakake
  • Dhukungan pelanggan: 24/5

Ringkesan, nalika Capitalcore nawakake fitur sing menarik kaya pengaruh dhuwur lan platform sing ramah pangguna, status sing ora diatur lan kurang transparan ing sawetara wilayah mbutuhake pendekatan sing ati-ati. Calon pedagang kudu nimbang keuntungan marang risiko potensial sing ana gandhengane karo perdagangan luar negeri sadurunge nyilem.

Capitalcore