Land-FX

Situs web resmi Bukak akun

6/10

5/10

$300

FCA, SVGFSA

Fitur

  • Analis saben dina
  • layanan PAMM
  • Salin dagang
  • Akun Islam
  • MAM-terminal
  • Akun sing dipisahake
  • ECN-akun
  • Program afiliasi

Pros

  • Aku mikir umume perusahaan opsi binar ngapusi situs web Sampeyan bisa nyetor dhuwit lan perdagangan Nalika sampeyan pengin narik dhuwit, dheweke bakal nolak, tegese sampeyan bisa nglumpukake aset sampeyan ing kaca kasebut nanging sampeyan ora bisa njupuk dhuwit.

Cons

  • Aku mikir umume perusahaan opsi binar ngapusi situs web Sampeyan bisa nyetor dhuwit lan perdagangan Nalika sampeyan pengin narik dhuwit, dheweke bakal nolak, tegese sampeyan bisa nglumpukake aset sampeyan ing kaca kasebut nanging sampeyan ora bisa njupuk dhuwit.

Informasi

Ringkesan Layanan Broker Land-FX

Pambuka

Land-FX, broker Forex global sing misuwur, wis dadi platform sing dipercaya kanggo pasangan mata uang, komoditas, lan indeks dagang. Perusahaan kasebut dikenal kanthi eksekusi transaksi sing efisien, panyebaran kompetitif, lan macem-macem pilihan akun, sing cocog karo perdagangan sosial lan akun PAMM. Land-FX didegaké ing 2008 dening para profesional pasar finansial sing berpengalaman lan wiwit nambah basis klien nganti udakara 10,000 ing saindenging jagad.

Ngarsane perusahaan

  • markas: London, Inggris
  • Kantor Global: New Zealand, Singapore, Malaysia, China, Philippines

Model Bisnis Land-FX

Land-FX beroperasi nggunakake model broker STP/ECN. Model iki didhukung dening panyedhiya likuiditas kaya JP Morgan, UBS, Bank of America, Citibank, Morgan Stanley, Deutsche Bank, BNP Paribas, lan liya-liyane. Jaringan iki ngidini Land-FX nawakake panyebaran sing sempit lan eksekusi perdagangan kanthi cepet.

Kepatuhan Regulasi

  • Peraturan Offshore: FSA ing Saint Vincent lan Grenadines
  • Peraturan UK: Financial Conduct Authority (FCA) liwat Land-FX UK Limited
  • Peraturan Selandia Anyar: Otoritas Pasar Keuangan (FMA)

Tindakan Proteksi Klien

  • Keamanan Dana: Dana klien disimpen ing bank-bank ndhuwur, dipisahake saka dana broker.
  • Skema Kompensasi:
    • FSCS: Nganti ¬£ 85,000 ganti rugi ing kasus insolvensi broker.
    • FSCL: Nganti $200,000 kompensasi selaras karo New Zealand FMA.

Pilihan Leverage

  • UK lan EU Traders: Leverage maksimal 1:30 kanggo pasangan Forex utama (peraturan ESMA).
  • Pedagang internasional: Nganti 1:500 pengaruh liwat perusahaan lepas pantai.

Jinis akun

  • Akun standar:
    • simpenan minimal: $300
    • Spread: Saka 0.8 pips ing pasangan mata uang utama
    • Leverage: Nganti 1:500
    • Platform: MT4, MT5, opsi akun Islami
  • Akun ECN:
    • simpenan minimal: $2000
    • Spread Kompetitif: Miwiti saka 0 poin ing EURUSD, GBPUSD
    • Komisi: 0,3 TCTerms saben transaksi saben sisih
    • Diwatesi kanggo MT4, kanthi 25 pasangan mata uang

Sistem Akun PAMM

  • Dirancang kanggo investor sing golek layanan dagang sing dikelola.
  • Pedagang bisa gabung dadi manajer akun lan entuk dhuwit saka perdagangan sing sukses.

Platform Dagang

  • MT4 lan MT5: Platform sing akeh digunakake kanggo dagang Forex lan CFD.
  • Dagang sosial: Kasedhiya liwat ZuluTrade kanthi simpenan minimal $300.

Instrumen Dagang

  • Pasangan Forex: 67
  • Indeks: 6
  • Komoditas: 5

Simpenan lan Transaksi Minimal

  • Simpenan Minimal: $300
  • Simpenan lan Penarikan: Ora komisi, kalebu MasterCard prabayar khusus kanggo withdrawals cepet.

Kesimpulan lan Rekomendasi

Land-FX, diatur dening FCA lan FMA, nawakake lingkungan dagang sing aman lan diatur. Model ECN njamin rega sing kompetitif, lan macem-macem platform nyedhiyakake profil pedagang sing beda. Akun dagang sosial ZuluTrade lan PAMM nambahake fleksibilitas kanggo opsi investor.

Area kanggo dandan:

  • Kurang sumber pendidikan kanggo pamula.
  • Piranti dagang sing winates lan syarat simpenan minimal sing relatif dhuwur.

Sadurunge milih broker, pedagang kudu nimbang konsultasi peringkat broker Forex sing komprehensif, kalebu review Land-FX, kanggo nggawe keputusan sing tepat.

Land-FX sekilas

  • Jeneng Broker: Land-FX
  • Taun Yayasan: 2008
  • pranatan: FCA, FMA
  • Platform Dagang: MT4, MT5
  • Panyebaran EURUSD: 0,8 pwt
  • Akun Demo: Kasedhiya
  • Simpenan Minimal: $300
  • Mata uang dhasar: EUR, USD, GBP, JPY
  • Leverage maksimum: 1:500
  • Aset sing kasedhiya: Pasangan mata uang, indeks, komoditas
  • Metode simpenan: Transfer Bank, Kartu Debit/Kredit, UnionPay, Skrill, Neteller, FasaPay
  • Fee Penarikan: Ora ana
  • Fee ora aktif: Ora ana
  • Akun Islam: Kasedhiya
  • Akun sing dipisahake: Nggih
  • Akun PAMM: Nggih
  • Akun Afiliasi: Nggih
  • Scalping: Gak di jelasno
  • Dagang Otomatis: Didhukung
  • Mobile Trading: Kasedhiya
  • Terminal Web: Nggih
  • Dagang sosial: Didhukung
  • Sinyal Dagang: Kasedhiya
  • VPS: Gak di jelasno
  • simpenan Bonus: Ora kasedhiya
  • Sayembara: Kasedhiya
  • Dhukungan 24/7: Nggih

Kanggo wawasan rinci lan up-to-date

Land-FX